Vergoedingen
NVKH
Homeopathie Hoofddorp

Sandra van Duijne Homeopathie
Home. Even voorstellen. Consulten. Tarieven. Beroepsvereniging. Contact.
Al heel vroeg in mijn leven ontstond bij mij de interesse in de natuur, het leven en gezondheid. Ik wilde het onderzoek in om mensen te helpen beter te worden. Na mijn studie Scheikunde aan de Universiteit Leiden verruilde ik na enige tijd het laboratorium voor diverse advies- en managementfuncties in het bedrijfsleven en bij de overheid. Jarenlang heb ik daar met plezier gewerkt en veel kennis en contacten opgedaan.
De wens om iets te gaan doen met mijn passie voor natuur en gezondheid werd echter steeds groter. Na de geboorte van mijn kinderen besloot ik mijn hart te volgen en ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren. Eind 2015 heb ik de Hbo-opleiding Klassieke Homeopathie aan de Hogeschool Hippocrates in Bloemendaal afgerond. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in sportmassage, klassieke massage en orthomoleculaire therapie. Binnenkort rond ik de opleiding bio-resonantie therapie af. In mijn consulten pas ik regelmatig naast de klassieke homeopathie (één van) de andere genoemde therapieën toe.
Ik werk nu een aantal jaar met veel voldoening als homeopaat. Het mooie aan mijn werk is dat ieder mens anders is, een eigen verhaal heeft en een uniek levenspad bewandelt. Als homeopaat wandel je een klein stukje mee en ga je op zoek naar het middel dat bij die unieke mens past, zodat men op eigen kracht het pad weer kan vervolgen.

Sandra van Duijne