Vergoedingen
NVKH
Homeopathie Hoofddorp

Sandra van Duijne    Erna Götzen
Home. Even voorstellen. Consulten. Tarieven. Beroepsvereniging. Contact.
Al heel vroeg in mijn leven ontstond bij mij de interesse in de natuur, het leven en gezondheid. Ik wilde het onderzoek in om mensen te helpen beter te worden. Na mijn studie Scheikunde aan de Universiteit Leiden verruilde ik na enige tijd het laboratorium voor diverse advies- en managementfuncties in het bedrijfsleven en bij de overheid. Jarenlang heb ik daar met plezier gewerkt en veel kennis en contacten opgedaan.
De wens om iets te gaan doen met mijn passie voor natuur en gezondheid werd echter steeds groter. Na de geboorte van mijn kinderen besloot ik mijn hart te volgen en ben ik natuurgeneeskunde gaan studeren. Eind 2015 heb ik de Hbo-opleiding Klassieke Homeopathie aan de Hogeschool Hippocrates in Bloemendaal afgerond. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in sportmassage, klassieke massage en orthomoleculaire therapie. In het voorjaar van 2020 heb ik de opleiding tot Bio-Resonantie Therapeut afgerond. In mijn consulten pas ik regelmatig naast de klassieke homeopathie (één van) de andere genoemde therapieën toe.
Ik werk nu een aantal jaar met veel voldoening als homeopaat. Het mooie aan mijn werk is dat ieder mens anders is, een eigen verhaal heeft en een uniek levenspad bewandelt. Als homeopaat wandel je een klein stukje mee en ga je op zoek naar het middel dat bij die unieke mens past, zodat men op eigen kracht het pad weer kan vervolgen.

Sandra van Duijne
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs ben ik in 1990 Natuurgeneeskunde gaan studeren. Deze HBO-opleiding heb ik gevolgd aan het NCN te Hilversum, met als specialisatie Klassieke Homeopathie. Na mijn afstuderen ben ik gestart met de praktijk. Het blijft altijd boeiend om te kijken of er nog andere manieren zijn om mensen nog beter te kunnen begeleiden. Daarom heb ik daarna nog opleidingen gevolgd in Reiki, Bio-resonantie therapie, Voetreflexologie en Spirituele therapie. Als laatste heb ik in 2006 een tweejarige opleiding afgerond als begeleider van (familie) opstellingen. Tijdens de consulten heb ik veel van deze zaken met de Klassieke Homeopathie gecombineerd. Naast het werk in de praktijk heb ik nog vijf jaar lesgegeven als docent homeopathie aan de HBO-opleiding voor natuurgeneeskunde “Hippocrates” te Bloemendaal. Sinds 1 juli 2020 geef ik alleen nog cursussen en workshops.
Incidenteel doe ik nog consulten op het gebied van Voice Dialogue/Opstellingen als ondersteuning van een homeopatische behandeling.

Erna Götzen-Zuijdam