Vergoedingen
NVKH
Homeopathie Hoofddorp

Erna Götzen   Sandra van Duijne
Home. Even voorstellen. Consulten. Tarieven. Beroepsvereniging. Contact.

Workshop Metamorfosemassage


Tijdens deze workshop leert u in één dagdeel hoe u een metamorfosemassage kunt geven. Een metamorfose massage is allereerst een zeer diep ontspannende massage, en daardoor geschikt voor iedereen. Voor mensen die, al dan niet gekozen, een periode van verandering doormaken heeft deze behandeling nog een toegevoegde waarde.

(Denk aan hormonale veranderingen, ziekte, ontslag/ ander werk, verhuizing, scheiding, rouw, sterven) Het is daarnaast een zeer geschikte massage om aan kinderen te geven.

Bij deze massagevorm werken we met een uiterst zachte aanraking. Hierbij worden voeten, handen en hoofd aangeraakt. De voeten staan voor "beweging". Door de voeten te behandelen brengen we dus beweging tot stand, de energie wordt in beweging gezet. De handen staan voor "doen". Bij de handen wordt dat wat in beweging is gebracht uitgedrukt in handelen. De aanraking op de handen leert ons als het ware om dat wat in beweging is gebracht, om te zetten in daden. Het hoofd staat voor “denken”. In het hoofd komt het bewegen en handelen samen, het hoofd zet alles weer op een rijtje en integreert het in ons leven.

Tijdens deze workshop worden de achtergronden uitgelegd en uiteraard wordt er geoefend.     De cursusgroepen variëren van acht tot zestien deelnemers.


De kosten van deze workshop zijn  € 40,- per persoon.

Hierbij zijn koffie en thee, en een informatieboekje inbegrepen.

Omvang: één dagdeel.


Deze workshop vindt in principe plaats in Hoofddorp,

maar kan op aanvraag ook op lokatie worden gegeven.